Alle ownCloud & NextCloud gebruikers op nieuwe servers!

Alle OwnCloud & NextCloud Gebruikers Op Nieuwe Servers! De afgelopen periode zijn alle gebruikers van de ownCloud en NextCloud pakketten verhuist naar andere servers. De belangrijkste reden hiervoor is dat wij de performance flink wilde verbeteren. Elk Vier Uur Een Back-Up Elk vier uur wordt er een back-up gemaakt van de alle bestanden en ... לקריאה נוספת »

19 פברואר 2020
Servers CloudDiskSpace niet getroffen door lek in ProFTPD

Servers CloudDiskSpace niet getroffen door lek in ProFTPD Het Computer Emergendy Response Team van de Duitse overheid (CERT-Bund) waarschuwt voor een lek in ProFTP, waardoor honderdduizenden servers kwetsbaar zouden zijn. Het gaat om een beveiligingslek in de ftp-serversoftware, waarvoor nog geen beveiligingsupdate beschikbaar is.  Aanvallers ... לקריאה נוספת »

31 יולי 2019
Nieuwe website CloudDiskSpace: frisser en overzichtelijker

Nieuwe website CloudDiskSpace: frisser en overzichtelijker Bij CloudDiskSpace begeven we ons graag achter de schermen op het internet, daar waar we oplossingen bieden voor online back-up. We helpen onze klanten met technisch hoogwaardige oplossingen, waarvan anderen aan de voorkant zo min mogelijk zien. Toch weten we hoe belangrijk die ... לקריאה נוספת »

16 מאי 2019
SpamFilter & Website Security

Sinds vandaag bieden wij naast online back-up, ook de diensten aan van:SpamExpert Heeft u ook al tijden last van veel spam emails? Maak gebruik van ons SpamExperts Filter.SpamExperts filtert uw email en zorgt ervoor dat de schone mail in uw mailbox komt. Hierbij heeft u zelf altijd toegang tot het SpamExperts filter om te kijken of er emails in ... לקריאה נוספת »

13 אפריל 2018
Nieuwsbrief CDS

Nieuwsbrief CDS  De afgelopen maanden is CloudDiskSpace achter de schermen druk bezig geweest om de service te verbeteren. Wij hebben ons bijvoorbeeld verdiept in de nieuwe wet en regelgeving voor privacy. Via onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van belangrijke veranderingen om rekening mee te houden. Daarnaast hebben we natuurlijk ook ... לקריאה נוספת »

10 אפריל 2018
Deelnemer ICTWaarborg

Wij - CloudDiskSpace - zijn sinds vandaag lid van ICTWaarborg.Iedereen wil zekerheid. U natuurlijk ook. Daarom gaat u het liefst in zee met een betrouwbaar bedrijf. Dan zit u hier goed, want wij zijn aangesloten bij ICTWaarborg, dé brancheorganisatie voor betrouwbare ict-bedrijven.Wij bieden u alles wat u van een goed ict-bedrijf mag verwachten, ... לקריאה נוספת »

12 מרץ 2018
Algemene Voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn gewijzigd. Dit omdat wij per heden lid zijn van de branchevereniging ICTWaarborg.
De nieuwe algemene voorwaarden zijn de te vinden op: https://clouddiskspace.nl/av.php

De algemene voorwaarden zullen op 12 april 2018 actief zijn.

12 מרץ 2018
Betaalmogelijkheden

Er hebben wat wijzigingen plaats gevonden bij ons betaalmogelijkheden.
Naast de bekende iDeal en PayPal, bieden wij nu ook sofort aan, klik hier voor meer uitleg.

Daarnaast zijn ons bankgegevens aangepast:

Bank : BUNQ
Klant Naam: CloudDiskSpace
Rekening Nummer: NL09 BUNQ 2290 6229 90
BIC: BUNQNL2A 

17 אפריל 2017
FTPS (TLS)

Vanaf heden bieden wij ook FTPS aan. Maar wat zijn nu de verschillen en voor en nadelen. Hieronder hebben wij dat kort uitgelegd.Wat is het verschil tussen SFTP & FTPS? Er zijn twee verschillende manieren om bestandsbeheer middels FTP te versleutelen: FTPS en SFTP. Beide manieren zijn veiliger dan verbinden door middel van alleen FTP en raden ... לקריאה נוספת »

16 פברואר 2017
PHP 7.0

Ls,

Wij hebben gisteren een update doorgevoerd voor PHP. Vanaf heden hebben wij PHP 7, wat voor een stabielere en sneller server moet betekenen.
Tijdens de update is er geen downtime ontstaan.

16 פברואר 2017