Nieuwe website CloudDiskSpace: frisser en overzichtelijker

Bij CloudDiskSpace begeven we ons graag achter de schermen op het internet, daar waar we oplossingen bieden voor online back-up. We helpen onze klanten met technisch hoogwaardige oplossingen, waarvan anderen aan de voorkant zo min mogelijk zien.

Toch weten we hoe belangrijk die voorkant kan zijn, daarom zijn we trots op onze nieuwe website. Met een fris design anno-2019, veel beter overzichtelijk en precies met de informatie waar onze klanten naar op zoek zijn.

Specialist in online back-up

We hebben goed geluisterd naar onze klanten en de focus duidelijker gericht op onze oplossingen voor online back-up. Naast de homepage, een bestelpagina, de supportpagina en het klantenportaal is er alleen een overzicht van onze 3 belangrijke oplossingen beschikbaar. De vierde optie is ons proefabonnement (https://www.clouddiskspace.nl/proefabonnement), om onze oplossingen 30 dagen vrijblijvend uit te proberen.

Overzichtelijke informatie

De homepage heeft een compleet nieuw design en een nieuwe indeling gekregen. We presenteren nu alle belangrijke informatie op één lange pagina, vanaf de pakketten en informatie over online back-up tot aan onze voordelen, ons Nederlandse datacenter en de mogelijkheden om contact met ons op te nemen.

We zijn benieuwd naar wat jij vindt van onze nieuwe website en of je alle informatie makkelijk kunt vinden. Neem contact (https://www.clouddiskspace.nl/contact) met ons op om het te laten weten, ook als je gebruik wilt maken van onze oplossingen voor online back-up.

 Thursday, May 16, 2019

« Tilbage